Mesajul primit de abonaţii unei companii de telefonie mobilă vizează circulaţia banilor lichizi

În timp ce politicienii de la Putere (PSD şi PNL) se ceartă pe „legea cash-ului”, Orange le-a transmis sms, astăzi la prânz, clienţilor.

1261 afișări
Imaginea articolului Mesajul primit de abonaţii unei companii de telefonie mobilă vizează circulaţia banilor lichizi

Operatorul de telefonie mobilă şi servicii de Internet Orange a transmis clienţilor său un mesaj în care îi informează că, de la 11 noiembrie 2023, încasările şi plăţile în numerar au fost imitate la valoarea de 1.000 de lei pe zi.

Prilej cu care îi trimite pe abonaţi, prin intermediul unui sms care poate fi lecturat mai jos, la Legea nr. 296/2023, care poate fi lecturată în Monitorul Oficial.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici