Microsoft combină aplicaţiile sale esenţiale de poductivitate pentru Android în una singură

Microsoft a anunţat că aplicaţiile sale esenţiale de productivitate pentru sistemul de operare mobil Android, printre care Word, PowerPoint şi Excel, vor fi disponibile într-o singură aplicaţie.

257 afișări
Imaginea articolului Microsoft combină aplicaţiile sale esenţiale de poductivitate pentru Android în una singură

Microsoft combină aplicaţiile sale esenţiale de poductivitate pentru Android în una singură

Suita se va numi Microsoft Office Mobile app for Android şi va putea fi descărcată în curând din magazinul virtual de aplicaţii Google Play, după ce va ieşi din faza de testare.

Noua aplicaţie va include funcţii noi, precum posibilitatea de a fotografia un document şi transforma imaginea într-un fişier Word. Mai mult, imaginile cu tabele vor putea fi transformate în documente Excel. Totodată, utilizatorii vor putea să semneze documentele PDF folosind senzorul de amprentă al dispozitivului mobil.

Aplicaţiile de productivitate vor fi disponibile în continuare şi separat pentru utilizatorii care nu au nevoie de toată suita.

Microsoft Office este cea mai populară suită de productivitate din lume. Programul a fost lansat oficial în 1990 şi includea Word, PowerPoint şi Excel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici