Microsoft nu va face disponibilizări semnificative în cazul unei fuziuni cu Yahoo!

Microsoft nu va face disponibilizări semnificative în rândul propriilor angajaţi sau cei ai Yahoo!, în cazul în care compania de internet acceptă propunerea de preluare de 42 miliarde de dolari, declarat Kevin Johnson, preşedintele diviziei de platforme şi servicii a producătorului de software.

1 afișare
Imaginea articolului Microsoft nu va face disponibilizări semnificative în cazul unei fuziuni cu Yahoo!

Microsoft nu va face disponibilizări semnificative în cazul unei fuziuni cu Yahoo!

Johnson a trimis un e-mail angajaţilor din cadrul diviziei pe care o conduce, în care îi asigură că producătorul de software va aloca "recompense şi compensaţii semnificative " pentru a menţine angajaţii Yahoo! şi Microsoft, transmite Reuters.

"Deşi este previzibilă o anumită suprapunere în cazul unei astfel de fuziuni, trebuie să reţinem că Microsoft a angajat peste 20.000 de persoane începând cu anul 2005, şi vom căuta să avem angajaţi talentaţi în toată compania", se arată în e-mailul trimis de Johnson, care a fost publicat pe site-ul Microsoft.

Divizia de platforme şi servicii ar încorpora cea mai mare parte din Yahoo!, în cazul unei fuziuni, iar Johnson a menţionat că Microsoft va adopta o atitudine "pragmatică" în modul de abordare al sistemelor de calculatoare deţinute de Yahoo!, întrucât acestea nu folosesc sistemul de operare Windows.

În cazul unor achiziţii, Microsoft a favorizat continuitatea şi a acţionat pentru a se asigura că sistemele folosite de compania preluată sunt compatibile cu propria sa infrastructură tehnologică, a menţionat Johnson.

Compania Yahoo! a respins oferta de preluare înaintată de Microsoft, în valoare de 42 miliarde de dolari, după ce conducerea a stabilit, în unanimitate, că propunerea este prea mică şi nu corespunde intereselor acţionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici