Ministerul Turismului preia Programul de Dezvoltare a Infrastructurii Rurale, pentru a plăti datorii de 144 milioane de lei

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va prelua de la Secretariatul General al Guvernului atribuţiile de administrare a Programului de Dezvoltare a Infrastucturii Rurale, urmând să achite datorii totale de 144 milioane lei.

115 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului preia Programul de Dezvoltare a Infrastructurii Rurale, pentru a plăti datorii de 144 milioane de lei

Ministerul Turismului preia Programul de Dezvoltare a Infrastructurii Rurale, pentru a plăti datorii de 144 milioane de lei (Imagine: Shutterstock)

Transferul de atribuţii a fost decis prin ordonanţă de urgenţă aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

"Intenţia, conform acordului cu Fondul Monetar Internaţional, este să plătim cu prioritate arieratele care există", a anunţat ministrul de resort, Eduard Hellvig.

Potrivit acestuia, arieratele pentru infrastructura rurală se ridică la un total de 112 milioane lei, iar cele pentru investiţiile de infrastructură a bazei sportive se cifrează la 22 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici