Mitsubishi va furniza PSA Peugeot Citroën 100.000 de maşini electrice pentru piaţa europeană

Constructorul auto japonez Mitsubishi Motors va furniza PSA Peugeot Citroën 100.000 de automobile electrice, care vor fi comercializate sub brandurile grupului francez în Europa, transmite Bloomberg.

22 afișări
Imaginea articolului Mitsubishi va furniza PSA Peugeot Citroën 100.000 de maşini electrice pentru piaţa europeană

Vehicul electric iMiEV produs de Mitsubishi Motors (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maşinile electrice vor intra în producţie în octombrie şi vor fi lansate pe piaţă la sfârşitul acestui an, potrivit celor doi constructori auto.

Mitsubishi şi PSA Peugeot Citroën au pus capăt săptămâna trecută unor discuţii referitoare la un parteneriat prin schimb de acţiuni anunţând că, în schimb, se vor concentra pe dezvoltarea unei colaborări de cinci ani care include, printre altele, producţia în comun a unor SUV-uri şi construirea unei uzine în Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici