Mult sau puţin? Cât câştigă şoferii UBER

În lumea modernă salariul nu mai este singura sursă de venit. Oamenii pot apela la servicii precum Uber, Airbnb sau TaskRabbit pentru a putea câştiga un ban în plus în mod legal, scrie Business Magazin.

750 afișări
Imaginea articolului Mult sau puţin? Cât câştigă şoferii UBER

Mult sau puţin? Cât câştigă şoferii UBER

Earnest, o companie ce oferă împrumuturi, a decis să calculeze câţi bani câştigă oamenii care conduc maşini pentru Uber, cât câştigă cei care-şi închiriază camerele sau apartamentele prin Airbnb, cei care prestează servicii pe platforme precum TaskRabbit, serviciu online pentru conectarea celor care au nevoie de ajutor si a celor ce presteaza servicii, şi aşa mai departe.

Pentru această analiză s-au folosit de datele a zeci de mii de solicitanţi de împrumuturi care au raportat câştigurile din asemenea activităţi. Aşadar, se pare că cei care închiriază prin Airbnb câştigă cei mai mulţi bani, adică un venit mediu lunar de 924 de dolari, potrivit Business Magazin.

Cât se câştigă în medie:

1. Airbnb: $924 --- închirieri
2. TaskRabbit: $380 --- marketplace pentru prestare servicii
3. Lyft: $377 ---- ridesharing
4. Uber: $364/ --- ridesharing
5. Doordash: $229 --- serviciu de livrare mâncare
6. Postmates: $174 --- serviciu de livrare
7. Etsy: $151 --- platformă online meşteşuguri/artă
8. Fiverr: $103 --- marketplace pentru prestare servicii
9. Getaround: $98 --- închiriere maşini

Majoritatea utilizatorilor acestor servicii fac asta pentru un câştig în plus există unii oameni care obţin venituri bune doar astfel - 10% dintre gazdele de pe Airbnb câştigă peste 2000 de dolari pe lună, iar 12% dintre utilizatorii TaskRabbit câltigă mai mult de 1000 de dolari pe lună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici