Noaptea lansării iPhone 4 pe bulevardul Magheru: Cosmote anunţă reduceri de 15%, Vodafone - accesorii gratuite

Apple iPhone 4, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume, va fi introdus oficial în oferta subsidiarelor locale ale companiilor Vodafone şi Cosmote prin evenimente care vor avea loc în seara de 16 decembrie la magazine ale celor doi operatori din centrul Bucureştiului.

125 afișări
Imaginea articolului Noaptea lansării iPhone 4 pe bulevardul Magheru: Cosmote anunţă reduceri de 15%, Vodafone - accesorii gratuite

Noaptea lansării iPhone 4 pe bulevardul Magheru: Cosmote anunţă reduceri de 15%, Vodafone - accesorii gratuite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul organizat de Cosmote, numărul trei pe telefonie mobilă, pentru lansarea iPhone 4 va avea loc la magazinul Cosmote din bulevardul Magheru, începând cu ora 22,00. Magazinul va fi deschis până la ora 1,00 iar pentru a atrage clienţi în seara lansării, Cosmote a anunţat că va oferi reduceri de 15% pentru toate produsele din magazin.

Şi Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de comunicaţii mobile, va lansa iPhone 4 într-un magazin de pe Bulevardul Magheru, evenimentul urmând să înceapă la miezul nopţii. Compania va oferi un accesoriu gratuit pentru toţi clienţii care vor achiziţiona un iPhone 4, a anunţat Vodafone pe contul său de Twitter.

Citeşte mai multe despre lansarea iPhone 4 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici