Noi produse la eMag: bormaşini, coase electrice şi rindele

eMag, cel mai mare retailer online IT&C local, cu afaceri de 102 mil. euro în 2010, a introdus miercuri în oferta sa de produse şi articole de bricolaj, cum sunt bormaşinile, coasele electrice sau rindelele.

739 afișări
Imaginea articolului Noi produse la eMag: bormaşini, coase electrice şi rindele

Noi produse la eMag: bormaşini, coase electrice şi rindele

Produsele listate în acest moment în oferta de bricolaj a eMag sunt exclusiv marca Black & Decker, însă în perioada următoare retailerul va lista echipamente de la mai mulţi furnizori, spune Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare al companiei.

"Planul eMag este să atace orice segment din retail", a spus Apostolescu despre intrarea eMag pe un nou segment de produse. El a spus că rezultatele iniţiale ale lansării categoriei sunt peste aşteptări: "Avem 100 de comenzi pentru produse din categoria bricolaj în câteva ore". Compania urmează să extindă oferta de bricolaj cu produse de la alţi furnizori, a spus Apostolescu.

Citeşte mai multe despre produsele vândute la eMag pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici