Nokia ar putea produce laptopuri

Nokia analizează posibilitatea de a produce laptopuri, a declarat, directorul general al producătorului de echipamente de telecomunicaţii, Olli-Pekka Kallasvuo, pentru un post de televiziune finlandez, citat de cotidianul american Washington Post.

12 afișări
Imaginea articolului Nokia ar putea produce laptopuri

Nokia ar putea produce laptopuri

"Ne gândim foarte serios la această posibilitate. Nu trebuie să privim mai departe de cinci ani înspre viitor pentru a vedea că ceea ce noi înţelegem ca telefon mobil sau ca PC converg", a spus Kallasvuo pentru postul finlandez YLE.

Directorul Nokia consideră că se poate face uşor trecerea de la un smartphone la un laptop.

"Nu ar fi nevoie de mult pentru a face saltul de la smartphone-uri la laptopuri", a adăugat el.

Nokia este prezentă şi în România, unde deţine o fabrică în apropiere de comuna Jucu, în judeţul Cluj. Această unitate de producţie şi-a început activitatea în luna februarie a anului trecut, după o investiţie de 60 de milioane de euro.

La fabrica din Jucu lucrează 1.800 de salariaţi.

Citeşte şi:

Cluj: Cel puţin o sută de angajaţi ai Nokia, trimişi în şomaj tehnic

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici