Nokia HERE a extins serviciul de trafic în timp real în România şi Bulgaria

Nokia HERE a extins serviciul de trafic în timp real în România şi Bulgaria, iar de luna viitoare serviciul va fi disponibil în alte patru state, din Orientul Mijlociu, numărul total al ţărilor în care compania va fi prezentă urmând să crească de la 44 la 50.

364 afișări
Imaginea articolului Nokia HERE a extins serviciul de trafic în timp real în România şi Bulgaria

Nokia HERE a extins serviciul de trafic în timp real în România şi Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Extinderea serviciului de trafic în timp real al HERE la 50 de ţări confirmă poziţia companiei ca unul dintre cei mai importanţi jucători globali pe piaţa traficului. Orientul Mijlociu este în mod special un punct fierbinte pentru activităţile maşinilor conectate, unde a avut loc o creştere puternică a serviciilor de navigaţie şi de trafic", a declarat Stephen Longden, autor al Ghidului Annual pentru Trafic al companiei de consultanţă în domkeniul auto SBD, într-un comunicat al HERE.

Pe lângă trafic, HERE este lider în domeniul informaţiilor suplimentare care influenţează circulaţia automobilelor, a adăugat Longden.

"HERE oferă date referitoare la locurile de parcare disponibile, preţurile carburanţilor, centrele de încărcare a vehiculelor electrice şi condiţiile meteorologice, prin intermediul sistemelor de navigaţie şi de informaţii ale automobilelor", a arătat Longden.

Pe lângă informaţiile în timp real referitoare la trafic, HERE continuă să adauge funcţii inovatoare pentru îmbunătăţirea produsului, cum ar fi informaţii legate de benzile de circulaţie reversibilă şi avertismente privind siguranţa traficului.

HERE, parte a companiei Nokia, este lider în domeniul navigaţiei şi hărţilor. Compania oferă hărţi de înaltă definiţie pe care le combină cu tehnologia cloud pentru informaţii în timp real accesibile prin intermediul dispozitivelor mobile, de la smartphone-uri şi tablete până la dispozitive purtabile şi vehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici