Nokia scoate pe piaţă "Loganul" smartphone-urilor!

Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a lansat C5, primul model al unei noi linii de smartphone-uri, cu ajutorul căruia speră să beneficieze de cererea în creştere pentru dispozitive mai ieftine şi de apetitul consumatorilor pentru utilizarea reţelelor sociale direct de pe telefonul mobil, scrie agenţia de presă Thomson Reuters, citată de "Ziarul Financiar".

34 afișări
Imaginea articolului Nokia scoate pe piaţă "Loganul" smartphone-urilor!

Nokia scoate pe piaţă "Loganul" smartphone-urilor! (Imagine: Ziarul Financiar)

C5 va fi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Nokia, va costa 135 euro şi va ajunge în magazine începând cu trimestrul al doilea al lui 2010.

Citeşte mai multe despre noul smartphone de la Nokia pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici