Noul Ford Focus va fi lansat în România la sfârşitul lunii martie a anului viitor

Ford va lansa noua versiune a modelului Focus pe piaţa românească la sfârşitul lunii martie a anului viitor, la un preţ care nu a fost încă stabilit, a declarat Laura Andreescu, directorul de marketing al Romcar, reprezentantul mărcii în România.

3 afișări
Imaginea articolului Noul Ford Focus va fi lansat în România la sfârşitul lunii martie a anului viitor

Noul Ford Focus va fi lansat în România la sfârşitul lunii martie a anului viitor

Modelul va avea o gamă de motorizări formată din şase propulsoare pe benzină, cuprinse între 80 CP şi 225 CP, şi cinci motoare diesel, de 90-136 CP.

Primul model Ford Focus a fost lansat în 1998.

Vânzările Romcar au crescut în primele 11 luni, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cu 69%, la 19.500 de unităţi. Reprezentanţii companiei anticipează pentru 2007 vânzări de peste 21.000 de unităţi, mai mult cu 3.500 de vehicule faţă de estimările iniţiale.

Romcar vinde 14 modele Ford din gama autoturismelor şi a autovehiculelor comerciale uşoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici