Noul Mercedes SLK, disponibil în România cu un preţ de pornire de 40.300 euro cu TVA

Mercedes-Benz România a lansat a treia generaţie a modelului decapotabil SLK, disponibil la partenerii locali ai mărcii în trei versiuni, cu preţuri cuprinse între 40.300 euro şi 54.500 euro cu TVA, potrivit unui comunicat al companiei.

159 afișări
Imaginea articolului Noul Mercedes SLK, disponibil în România cu un preţ de pornire de 40.300 euro cu TVA

Noul Mercedes SLK, disponibil în România cu un preţ de pornire de 40.300 euro cu TVA

Versiunile SLK 200 şi SLK 250 sunt echipate cu un motor de 1,8 litri, care dezvoltă 184, respectiv 204 cai putere.

SLK 200 este considerat cel mai economic model din clasa sa, cu un consum de 6,1 litri la suta de kilometri. Acest model ajunge la suta de kilometri pe oră în şapte secunde şi atinge o viteză maximă 240 kilometri pe oră.

Versiunea 250 are transmisie automată în dotarea standard şi consumă 6,2 litri de combustibil la suta de kilometri. Modelul ajunge la 100 de kilometri pe oră în 6,6 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 243 kilometri pe oră.

Motorul de 3,5 litri al versiunii SLK 350 dezvoltă 306 cai putere şi accelerează de la zero la suta de kilometri în 5,6 secunde şi atinge viteza maximă de 250 kilometri pe oră. Consumul acestei variante este de 7,1 litri la o sută de kilometri şi are emisii de 167 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Toate versiunile sunt cu 25% mai economice faţă de modelul anterior al generaţiei.

În primele două luni ale anului au fost înmatriculate 129 de unităţi Mercedes, aproape dublu faţă perioada similară anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici