Noul Mercedes SLS AMG, disponibil în România cu preţuri de la 149.000 euro

Noul Mercedes-Benz SLS AMG, un model cu uşi gullwing (portiere cu axul rabatabil pe capotă), poate fi achiziţionat în showroom-urile din România la preţuri care pornesc de la 149.000 euro, fără TVA.

140 afișări
Imaginea articolului Noul Mercedes SLS AMG, disponibil în România cu preţuri de la 149.000 euro

Noul Mercedes SLS AMG, disponibil în România cu preţuri de la 149.000 euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model de la Mercedes are caroseria din aluminiu şi este dotat cu motor de 6,3-litri V8, care este amplasat central către puntea faţă şi dezvoltă 571 cai putere.

Automobilului de 1.620 kilograme accelerează de la 0 la 100 kilometri pe oră în 3,8 secunde.

Consumul de combustibil este de 13,2 litri pe suta de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici