Noul model Toyota Hilux 2012 va fi lansat în România în toamna acestui an

Toyota România, importatorul mărcii japoneze pe plan local, va lansa în toamna acestui an noul model pick-up Hilux 2012, cel mai vândut vehicul din acest segment din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat al distribuitorului.

499 afișări
Imaginea articolului Noul model Toyota Hilux 2012 va fi lansat în România în toamna acestui an

Noul model Toyota Hilux 2012 va fi lansat în România în toamna acestui an (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model va fi disponibil în cu trei tipuri de caroserie, Cabina Simplă, Extinsă şi Dublă, şi va fi echipat cu două versiuni de motoare, de 2,5 şi 3,0 litri.

De asemenea, clienţii vor putea opta pentru versiunea cu tracţiune pe două roţi sau integrală şi transmisie manuală sau automată.

Faţă de modelul anterior, consumul în ciclu combinat al Hilux 2012 a fost redus cu un litru la suta de kilometri, la un consum de 7,3 liri şi emisii de dioxid de carbon de 193 grame pe kilometru.

Partea frontală a noului Hilux este schimbatã radical, având capota, grila radiatorului, farurile şi bara faţă complet schimbate.

Noul Hilux este produs la fabricile Toyota Motor Thailanda şi Toyota Africa de Sud.

Anul trecut, în Europa au fost vândute 21.866 de vehicule, reprezentând o cotă de piaţă 25% din totalul segmentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici