Noul Volkswagen Golf Variant (break) a fost lansat în România

Noua generaţie a modelului Volkswagen Golf Variant (break) a fost lansată în România, fiind disponibilă pentru comandă cu patru motorizări pe benzină şi două diesel, preţul pentru varianta de bază fiind de 13.685 euro inclusiv TVA.

430 afișări
Imaginea articolului Noul Volkswagen Golf Variant (break) a fost lansat în România

Noul Volkswagen Golf Variant (break) a fost lansat în România

Motorul de bază este de 1,4 litri şi dezvoltă 80 Cai Putere (CP), următorul propulsor din gamă are 1,6 litri şi 102 CP, iar celelalte două motorizări au ambele 1,4 litri şi sunt supraalimentate, având 122 CP, respectiv 160 CP.

Variantele de motorizare diesel au 105 CP, respectiv 140 CP, dintr-un propulsor de 2 litri.

Toate motorizările sunt Euro 5, iar echiparea de bază a maşinii include lumini de rulare pe timp de zi, climatizare automată, ABS şi ESP, şase airbag-uri, geamuri acţionabile electric, oglinzi reglabile electric şi încălzite, închidere centralizată şi servodirecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici