O delegaţie a Grupului Băncii Europene de Investiţii a venit în România

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a primit, joi, vizita unei delegaţii a Grupului Băncii Europene de Investiţii, în ziua aniversării a 30 de ani de activitate în România.

174 afișări
Imaginea articolului O delegaţie a Grupului Băncii Europene de Investiţii a venit în România

O delegaţie a Grupului Băncii Europene de Investiţii a venit în România

În ziua aniversării a 30 de ani de activitate în România, o delegaţie a Grupului Băncii Europene de Investiţii, condusă de vicepreşedinta Lilyana Pavlova, a făcut o vizită de lucru la Ministerul Finanţelor.

În cadrul vizitei au fost trasate noi linii ale parteneriatului pentru ca administraţiile publice şi societăţile private din România să beneficieze în continuare de asistenţă de specialitate privind planificarea şi valorificarea proiectelor de investiţii.

„Aniversăm astăzi un parteneriat esenţial pentru modelarea peisajului economic al României. De la proiecte de infrastructură de referinţă la iniţiative de energie regenerabilă, de la extinderea unităţilor din sănătate şi până la dezvoltarea instituţiilor de învăţământ, cei 30 de ani de colaborare şi cooperare cu Grupul Băncii Europene de Investiţii şi-au pus permanent amprenta asupra evoluţiei noastre. Grupul BEI s-a dovedit un partener incontestabil de-a lungul timpului, prin sprijinul acordat în implementarea politicii de coeziune, atât prin împrumuturile la nivel suveran, în condiţii financiare extrem de avantajoase, cât şi prin asistenţa tehnică. Am convingerea că expertiza BEI va oferi repere pentru dezvoltarea capacităţii instituţiilor financiare naţionale şi potenţial pentru întărirea colaborării noastre în viitor” , a transmis ministrul Marcel Boloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici