O fată de 13 ani a sunat la 112 să anunţe că a fost violată de tatăl ei. Coşmarul trăit de minoră

O fată de 13 ani din comuna ieşeană Andrieşeni a sunat la 112 să anunţe că tatăl ei a violat-o. Fratele copilei a fost cel care a încercat să o scape, dar a fost şi el lovit. Cei doi copii sunt acum într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

3864 afișări
Imaginea articolului O fată de 13 ani a sunat la 112 să anunţe că a fost violată de tatăl ei. Coşmarul trăit de minoră

O fată de 13 ani a sunat la 112 să anunţe că a fost violată de tatăl ei. Coşmarul trăit de minoră

Fetiţa de 13 ani din localitatea Glăvăneşti, comuna Andrieşeni din Iaşi, a anunţat că a fost victima unor agresiuni fizice şi sexuale.

Violul s-a produs în urmă cu două zile. Fratele copilei a încercat să o ajute, vâzând ce se întâmplă, însă, potrivit unor surse, tatăl l-a lovit şi pe el.

Fata a sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o minoră de 13 ani, din comuna Andrieşeni, cu privire la faptul că, în seara de 16 decembrie, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol comisă de tatăl său. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violenţă în familie, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Atât fata, cât şi fratele ei au fost luaţi de acasă în regim de urgenţă, iar fata urmează să fie audiată în prezenţa unui psiholog.

„Este vorba despre doi minori care au fost internaţi în regim de urgenţă. Aceştia vor fi consiliaţi şi supravegheaţi de personalul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. Deocamdată s-a luat măsura ridicării imediate din familie”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt al DGASPC Iaşi.

Dosarul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici