O sentinţă a Curţii Supreme ar putea s-o readucă în România pe femeia care câştigă 62.000 de euro pe oră

ONJN, un organism al statului român, a pierdut definitiv unul dintre cele două procese pe care i le-a intentat Bet365, o companie de pariuri online din Marea Britanie, după ce a fost exclusă de pe piaţă jocurilor de noroc de la noi în 2015.

9262 afișări
Imaginea articolului O sentinţă a Curţii Supreme ar putea s-o readucă în România pe femeia care câştigă 62.000 de euro pe oră

FOTO: The Guardian

Cel mai mare scandal din lumea jocurilor de noroc din România, derulat în 2015 şi având ca miză disputa dintre o autoritate a statului (ONJN) şi o companie privată, Bet365, a fost tranşat, miercuri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Curtea Supremă a decis, în dosarul 1237/2/2021, să anuleze actele administrative emise de instituţie, ceea ce înseamnă că Bet366 şi-ar putea recăpăta dreptul de a funcţiona pe piaţa din România. 

„Detalii soluţie: Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc - Comitetul de Supraveghere împotriva sentinţei nr. 852 din 31 mai 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti– Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată astăzi, 8 februarie 2023”. AICI, sentinţa de  pe portalul instanţei.

Bet365 este o companie, unul dintre cei mai mari operatori la nivel mondial, condusă de o femeie, Denisa Coates, care câştigă 62.000 de euro pe oră din pariuri online.

AICI, detalii pe larg despre caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici