Omicron. Forumul Economic de la Davos va fi amânat

Forumul Economic Mondial, care urma să se desfăşoare în ianuarie în orăşelul elveţian Davos, a fost amânat din cauza situaţiei incerte generate de pandemie, anunţă organizatorii evenimentului, conform cotidianului Le Figaro şi postului CNBC.

239 afișări
Imaginea articolului Omicron. Forumul Economic de la Davos va fi amânat

Omicron. Forumul Economic de la Davos va fi amânat

Decizia a fost luată în contextul riscurilor generate de răspândirea noii tulpini a virusului SARS-CoV-2, Omicron.

Forumul Economic Mondial - Davos, care abordează teme economice, politice şi din domeniul diplomaţiei, ar urma să fie reprogramat "la începutul verii", potrivit organizatorilor.

"Forumul Economic Mondial va amâna reuniunea anuală de la Davos, Elveţia, în contextul continuării incertitudinii generate de tulpina Omicron. Acum, plănuim să organizăm reuniunea la începutul verii", au comunicat organizatorii.

Între timp, vor fi organizate o serie de seminarii online intitulate "Starea Lumii", care se vor concentra pe "identificarea de soluţii la cele mai presante provocări mondiale", precizează Forumul Economic Mondial.

Anul acesta, reuniunea Forumului Economic Mondial, programată în Singapore, a fost anulată, din cauza noilor tulpini de coronavirus. În schimb, Forumul Economic Mondial a organizat în ianuarie 2021 evenimentul "Agenda Davos", prin videoconferinţă. Reuniunea Specială Anuală era programată în august în Singapore, din cauza situaţiei epidemice din Europa. Însă organizatorii au decis în luna mai anularea reuniunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici