Opel Insignia break va fi lansată la începutul verii în România

Versiunea break a modelului Opel Insignia, denumită Sports Tourer, va fi lansată la începutul verii în România, preţurile cu TVA inclus fiind cuprinse între 20.250 euro şi 34.500 euro, potrivit General Motors (GM) Southeast Europe, reprezentantul Opel şi Chevrolet pe piaţa locală.

235 afișări
Imaginea articolului Opel Insignia break va fi lansată la începutul verii în România

Opel Insignia break va fi lansată la începutul verii în România

Pentru Insignia Sports Tourer sunt disponibile patru versiuni de echipare, Insignia, Edition, Cosmo şi Sport.

Gama de motorizări a noului model cuprinde nouă propulsoare, dintre care cinci pe benzină şi patru diesel, cu puteri cuprinse între 110 şi 260 de Cai Putere (CP).

În funcţie de motorizări, Insignia Sport Tourer va putea fi echipată atât cu transmisii manuale, cât şi automate.

Versiunile de caroserie sedan şi hatchback nu sunt încă lansate oficial în România, însă dealerii Opel din ţară au început livrările din prima lună a acestui an. Introducerea pe piaţa locală a acestor două versiuni de caroserie este planificată pentru primăvară, cel mai probabil la sfârşitul acestei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici