Opinie Cristian Hostiuc: Nu ştiu cui îi este dator în PSD sau USL, dar premierul Ponta le este dator generaţiei lui şi unui dezvoltator de jocuri să nu-i mai plimbe pe la ghişeu

Miercuri spre seară, în timp ce Victor Ponta şi Crin Antonescu turnau un nou episod din războiul cu Traian Băsescu, de data asta pe Arena Naţională, în faţa a 70.000 de români înfometaţi, unii la propriu (90%), iar ceilalţi înfometaţi de putere, într-o sală de la Marriott şase producători de jocuri discutau la ZF Digital despre ce mai este nou în lume sau despre ce se mai joacă în România.

329 afișări
Imaginea articolului Opinie Cristian Hostiuc: Nu ştiu cui îi este dator în PSD sau USL, dar premierul Ponta le este dator generaţiei lui şi unui dezvoltator de jocuri să nu-i mai plimbe pe la ghişeu

Cristian Hostiuc (Imagine: Sorina Andreica/Publimedia)

În timp ce Victor Ponta spunea că "Băsescu este ultimul comunist şi securist al Europei", iar Antonescu ţipa că "în Europa, fără popor eşti nimic sau o slugă", unul dintre cei mai tari români, producător de jocuri, avea o dorinţă simplă, pentru care spune că a făcut şi o fundaţie: să nu mai plătească taxele la stat stând la coadă sau mergând cu discheta şi stând tot la coadă, ci pe online, simplu, ca într-o ţară de secolul XXI.

În tot discursul lui de pe Arena Naţională, premierul Victor Ponta, care îşi doreşte să rămână la Palatul Victoria şi după alegerile din decembrie, nu a vorbit deloc despre cozile de la Ministerul Finanţelor, pe care guvernarea PDL le-a lăsat moştenire şi despre cum guvernarea lui de patru ani poate să le facă viaţa mai uşoară tuturor celor care plătesc taxe şi impozite.

Cei 70.000 de oameni, în frunte cu căpeteniile lor, care stăteau ca nişte vulturi în costum, gata să atace ce a rămas de la ceilalţi, aşteaptă de la Ponta să le împartă banii strânşi de la cei care plătesc taxe şi impozite, fie prin asistenţă socială, fie prin salarii sau pensii mai mari, fie prin contracte date de la bugetul de stat către clientela de partid.

E bine să nu-i iertăm şi să nu-i lăsăm în Parlament pe Igaş, pe Anastase sau pe Udrea, dar ce facem cu plata mai uşoară, fără să stai umil la ghişeu, ca să plăteşti taxele şi impozitele?

Citeşte articolul integral despre cui îi este dator PSD sau USL pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici