Orange aduce iPhone în România

Grupul francez Orange şi compania americană Apple au semnat un acord pentru comercializarea iPhone în România, Austria, Belgia, Republica Dominicană, Egipt, Iordania, Polonia, Portugalia, Slovacia, Elveţia şi în mai multe ţări din Africa, a anunţat, vineri, operatorul de telefonie mobilă.

30 afișări
Imaginea articolului Orange aduce iPhone în România

Orange aduce iPhone în România (Imagine: Mediafax Foto)

"Credem că piaţa românească oferă un real potenţial pentru adopţia ultimelor noutăţi din domeniul comunicaţiilor", a declarat directorul diviziei Product a Orange România, Vanina Ungureanu.

Lansat în iunie 2007 în Statele Unite, iPhone este un terminal care combină un telefon, un browser Web şi un player audio şi video.

La momentul lansării, un terminal era vândut la preţul de 500 de dolari sau 600 de dolari, în funcţie de memorie.

Orange este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 10,01 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici