Orange va vinde iPhone la preţuri variind între 179 şi 489 euro (Galerie Foto)

Orange România va începe, vineri, comercializarea terminalului iPhone, la preţuri care variază între 179 euro şi 489 de euro, în funcţie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului, a anunţat, miercuri, operatorul de telefonie mobilă.

232 afișări
Imaginea articolului Orange va vinde iPhone la preţuri variind între 179 şi 489 euro (Galerie Foto)

Orange România va vinde iPhone, din 22 august, la preţuri variind între 179 şi 489 euro

Orange este singurul operator care aduce oficial pe piaţa românească versiunea 3G a terminalului iPhone.

GALERIE FOTO

"iPhone 3G ajunge în România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB şi 16 GB şi alb pentru modelul cu memorie de 16 GB", se arată într-un comunicat al Orange România remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Clienţii noi care doresc să îşi cumpere un iPhone pot alege între cele două abonamente dedicate, în valoare de 39 euro, respectiv 59 euro/lună, care includ minute naţionale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date şi tarife speciale pentru apelurile internaţionale.

"Clienţii existenţi se pot bucura de (...) iPhone 3G pentru că au tarife reduse la achiziţionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, dacă îşi activează o opţiune în valoare de 12 euro/lună, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la 289 euro. Pentru clienţi Orange, cu abonamente lunare în valoare de peste 32 euro, preţul telefonului ajunge la 209 euro", se precizează în comunicat.

De asemenea, clienţii pot achiziţiona accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar şi accesorii dedicate, precum echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele şi huse semnate de designeri, şi în curând folii protectoare pentru ecran, încărcător pentru maşină, carcasă de silicon şi altele.

Terminalul va fi vândut în magazinele Orange, dar şi pe internet, prin Orange Web Shop.

De asemenea, telefonul poate fi găsit şi în 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say şi din reţeaua magazinelor Apple Premium Reseller din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici