Orice job nou apărut la multinaţionale este vânat de sute de candidaţi

Tensiunea de pe piaţa muncii este la maxim; Directorii de HR ai firmelor care mai angajează sunt inundaţi de CV-uri; H&M a primit 100 de aplicaţii pentru fiecare post încă din prima zi, după ce a anunţat că angajează şase manageri.

397 afișări
Imaginea articolului Orice job nou apărut la multinaţionale este vânat de sute de candidaţi

Orice job nou apărut la multinaţionale este vânat de sute de candidaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Noile magazine pe care le va deschide retailerul Hennes & Mauritz (H&M) în Bucureşti au incitat sute de absolvenţi de facultate să aplice pentru poziţiile deschise de gigantul suedez încă în prima zi de la anunţarea lor. Firma caută personal pe poziţii de middle-management pentru primele şase magazine, care urmează să fie deschise în luna martie a anului viitor.
Situaţia de pe piaţa muncii este din ce în ce mai dură, orice job anunţat fiind vânat de zeci şi sute de absolvenţi în doar câteva ore.

Majoritatea slujbelor nou-create sunt în IT, software sau centre de servicii. Numărul mare de aplicaţii este favorizat şi de posibilitatea de a le trimite online, automat, astfel încât pentru directorii de HR devine din ce mai dificilă procesarea CV-urilor. În aceste condiţii, mulţi revin la căutarea de persoane prin recomandări.

Citeşte mai multe despre job-urile anunţate de multinaţionale pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici