(P) De ce ai nevoie pentru a-ţi face munca de acasă mai confortabilă?

116 afișări
Imaginea articolului (P) De ce ai nevoie pentru a-ţi face munca de acasă mai confortabilă?

(P) De ce ai nevoie pentru a-ţi face munca de acasă mai confortabilă?

Încă din pandemie, termenul de muncă de acasă a intrat în actualitate. Nu doar munca de acasă a devenit obişnuinţă pentru mulţi, ci şi pentru studenţi sau elevi. Un lucru în schimb este cert, fie că intrai la ore sau la meeting-uri la muncă, aveai nevoie de un laptop, un calculator şi mai multe lucruri pentru a putea face asta. Probabil că şi tu ai trecut prin asta şi chiar dacă ţi-a fost greu să te adaptezi cu totul la acest mod de lucru şi de învăţare, ai reuşit mai devreme sau mai târziu.

Însă, obiceiul de a lucra de acasă a devenit, cel puţin pentru unii angajatori şi angajaţi o modalitate prin care obţin randament mai mare. În momentul acesta, există firme care au ales să mai uşureze din povara angajaţilor lor şi să le dea voie să muncească şi de acasă. Lucru care este mai practic dacă stai să te gândeşti. Nu te mai trezeşti atât de devreme pentru a merge la muncă, nu mai pierzi timpul pe drum şi ce e cel mai important, te concentrezi mult mai bine. Există desigur şi excepţii de la această regulă şi sunt oameni care nu pot să muncească la fel de bine de acasă. Însă, din confortul casei tale, unde ai linişte, poţi termina mai repede ceea ce ai de făcut pentru muncă. Fără coelgi care să te distragă cu pauzele de cafea sau care să vorbească despre alte lucruri care nu te implică, dar involuntar îi auzi şi te distrag.

Aşa că, munca de acasă, cel puţin pentru o zi sau două pe săptămână este foarte benefică, atât pentru angajator, cât şi pentru angajat care se poate relaxa mai mult. Despre asta vorbim şi noi în acest articol, despre ce ai nevoie pentru a-ţi face munca de acasă mai confortabilă. Dacă eşti acasă, în pauza de masă de la muncă şi ai dat de acest articol, îţi recomandăm să-l citeşti până la capăt pentru a afla ce ai putea să îţi cumperi pentru munca de acasă.

Masă pentru laptop

Dacă lucrezi de acasă, din patul tău confortabil cu păturica peste picioare şi nişte snack-uri lângă, ai nevoie de o masă pentru laptop. În mod normal, îţi dai seama de scopul unei mese laptop din nume, dar noi o să intrăm puţin în detaliu şi o să îţi vorbim despre cum te ajută o masă laptop.

Dacă lucrezi în domenii creative şi ai un laptop de gaming care munceşte mult şi produce multă căldură, poţi să îţi cumperi o masă laptop cu ventilatoare integrate. Funcţionează foarte simplu, este o masă obişnuită pe care îţi pui laptopul, iar când acesta se încălzeşte o conectezi la laptop şi ventilatoarele din ea pornesc. Aşa primeşti şi o masă de laptop, dar şi un mod eficient de răcire pentru laptop.

Dacă nu ai nevoie de ventilatoare, poţi să apelezi la o masă laptop obişnuită. Poţi să alegi una de mici dimensiuni pe care să încapă doar laptopul sau una mai mare unde ai loc şi pentru un mousepad. Când începe programul de lucru, o scoţi, iar când termini poţi să o strângi şi să o pui la locul ei. Partea bună este că masa de laptop nu ocupă foarte mult spaţiu şi că poţi să îi găseşti cu uşurinţă loc prin dulapuri.

Căştile de gaming

Atunci când ai de muncit de acasă, trebuie să participi şi la întâlniri de afaceri care, spre norocu tău, se ţin online. Însă, trebuie să participi şi tu şi mai important, trebuie să te auzi bine şi să ai un microfon bun la căşti. Aşa că, o cască gaming este o alegere foarte bună. De ce de gaming? Deoarece, căştile de gaming rămân confortabile mult timp pe cap, redau sunetul fidel, sunt rezistente şi au un microfon bun. Aşa că, o cască de gaming poate să fie o alegere bună pentru diferite întâlniri pe care le ai la muncă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici