Patru aeronave mari, deviate spre Aeroportul Otopeni din cauza conflictului din Pakistan

Mai multe aeronave de mari dimensiuni care vin dinspre Asia către Europa vor face escală, miercuri seara, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pentru alimentare, din cauza situaţiei din Pakistan, a informat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

9082 afișări
Imaginea articolului Patru aeronave mari, deviate spre Aeroportul Otopeni din cauza conflictului din Pakistan

Patru aeronave mari, deviate spre Aeroportul Otopeni din cauza conflictului din Pakistan

„Ca urmare a situaţiei din Pakistan, care a condus şi la modificarea rutelor de zbor pentru cursele aeriene de lung curier în zona, în această seară vor face escală pe Aeroportul Henri Coandă mai multe aeronave de mari dimensiuni care vin dinspre Asia către Europa”, au precizat reprezentanţii CNAB.

Acestea aparţin companiilor Air France - KLM şi British Airways.

În acest moment, sunt informaţii că patru aeronave de tip Boeing 777 (seriile 200 şi 300) urmează să aterizeze în cursul serii, cele mai multe în jurul orei 18:00, pentru a efectua alimentarea cu combustibil, urmând să decoleze apoi în scurt timp către destinaţia finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici