Pe unul din 4 oameni la nivel mondial, criza l-a făcut fericit

Din cauza colapsului mondial, populaţia a realizat ce priorităţi are în viaţă, relevă un studiu realizat pe un eşantion de 11.400 de oameni din 16 ţări, informează cotidianul Gândul.

45 afișări
Imaginea articolului Pe unul din 4 oameni la nivel mondial, criza l-a făcut fericit

Pe unul din 4 oameni la nivel mondial, criza l-a făcut fericit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ar trebui să mulţumim cuiva pentru criza economică? Unii oameni cred că da. Mai ales aceia pentru care colapsul financiar nu a însemnat o condamnare: unul din patru oameni din lume se declară fericit de căderea economică mondială, şi asta pentru că, din cauza crizei, a realizat ce priorităţi are în viaţă.

Citeşte mai multe despre acest studiu pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici