Peste 4.200 euro, costurile ascunse ale programului „Prima Casă“

Nu mai puţin de şapte comisioane şi trei taxe trebuie achitate de către un cumpărător al “Primei Case”, informează Gândul.

29 afișări
Imaginea articolului Peste 4.200 euro, costurile ascunse ale programului „Prima Casă“

Peste 4.200 euro, costurile ascunse ale programului „Prima Casă“ (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

La acestea se adaugă comisionul care trebuie achitat agenţiei imobiliare, în cazul în care apartamentul nu este cumpărat direct de la proprietar. Valoarea totală a acestora ajunge la peste 4.200 euro, luând în calcul un apartament de 60.000 euro.

Citeşte mai multe despre comisioanele aferente programului "Prima casă" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici