Petrom a scumpit luni benzina şi motorina

Petrom a majorat luni, cu nouă bani pe litru, preţul benzinei şi motorinei, ca urmare a creşterii cotaţiilor internaţionale ale petrolului, a anunţat compania.

128 afișări
Imaginea articolului Petrom a scumpit luni benzina şi motorina

Petrom a scumpit luni benzina şi motorina

Benzina Premium fără plumb 95 costă 3,11 lei pe litru, în timp ce sortimentul Top Premium fără plumb 99+ poate fi cumpărat pentru 3,44 lei.

Benzinele OMV Carrera 95 costă 3,21 lei, iar sortimentul OMV Carrera 100 poate fi achiziţionat la preţul de 3,84 lei pe litru.

Motorina Top Euro Diesel 5 costă 3,51 lei, iar preţul OMV Sprint Diesel a fost majorat la 3,56 lei. Pentru motorina Euro Diesel 5 clienţii plătesc 3,38 lei şi 3,84 lei în cazul OMV Alpin Diesel.

Compania Petrom este deţinută, din 2004, de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici