Piaţa construcţiilor din România va creşte cu 35% în acest an

Piaţa construcţiilor din România va creşte în acest an cu 35%, la 14 miliarde euro, susţinută de accesarea fondurilor structurale şi investiţii în infrastructură, potrivit datelor Asociaţiei Române a Antreprenorilor în Construcţii (ARACO), citate de firma Contor Group din Arad.

22 afișări
Imaginea articolului Piaţa construcţiilor din România va creşte cu 35% în acest an

Piaţa construcţiilor din România va creşte cu 35% în acest an (Imagine: Mediafax Foto)

Anul trecut valoarea acestui sector s-a ridicat la 10,5 miliarde euro, se arată într-un comunicat al producătorului de contoare de apă şi energie termică.

La sfârşitul anului trecut, vicepreşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii, Răzvan Niculescu-Aron, a afirmat că piaţa construcţiilor va urca în acest an cu minim 20%, de la nivelul de circa 10 miliarde de euro din 2007.

El a precizat la vremea respectivă că piaţa va creşte pe fondul majorării volumului de construcţii şi al proiectelor deja avizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici