PIB-ul României a crescut cu 4,7% faţă de perioada similară de anul trecut

In primul semestru al anului, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu semestrul I 2018, cu 4,7%, pe seria brută şi cu 4,8% pe seria ajustată sezonier, informează INS.

181 afișări
Imaginea articolului PIB-ul României a crescut cu 4,7% faţă de perioada similară de anul trecut

PIB a crescut cu 4,7% faţă de perioada similară de anul trecut

Faţă de acelaşi trimestru din anul 2018, Produsul intern brut a înregistrat în T2 o creştere cu 4,4% pe seria brută şi cu 4,6% pe seria ajustată sezonier.

În trimestrul II 2019, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,0%, serie ajustată sezonier.

Ca urmare a revizuirii seriei brute prin includerea estimării Produsului intern brut pentru trimestrul II 2019 în seria trimestrială, seria ajustată sezonier a fost recalculată, fără a se înregistra modificări

Taguri:
pib,
evoluţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici