Porsche România a lansat modelul Seat Ibiza SC

Porsche România, importatorul automobilelor Seat, a lansat modelul Ibiza SC, disponibil cu trei motorizări pe benzină şi trei diesel, la preţuri cu TVA cuprinse între 12.200 euro şi 18.000 de euro, potrivit datelor furnizate de importator, miercuri.

39 afișări
Imaginea articolului Porsche România a lansat modelul Seat Ibiza SC

Porsche România a lansat modelul Seat Ibiza SC

Primele comenzi pentru maşină au început să fie preluate de dealerii Seat la începutul lunii noiembrie, iar livrările vor începe spre sfârşitul acestui an, potrivit Porsche România.

Ibiza SC-SportCoupe (cu trei uşi - n.r.) este disponibilă în România în versiunile de echipare Reference, Stylance şi Sport.

Motorul de bază pe benzină este de 1,2 litri şi dezvoltă 70 de Cai Putere (CP). Celelalte două motoare pe benzină sunt de 1,4 litri, cu 80 CP, şi de 1,6 litri cu 105 CP.

Propulsoarele diesel disponibile sunt de de 1,4 litri (80 CP), 1,9 litri cu 90 CP şi tot un motor de 1,9 litri, dar care dezvoltă 105 CP.

Toate motorizările pot fi cuplate la o cutie manuală cu cinci trepte, iar din 2009 va fi disponibilă o cutie automată (de tip DSG - n.r.), cu şapte trepte, pentru motorul de 1,6 litri de 105 CP.

Vânzările Seat în România au scăzut cu 14% în primele nouă luni, de la 3.660 de unităţi livrate în perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, la 3.126 de unităţi în acest an. În luna septembrie au fost livrate 257 de automobile marca Seat, cu 36% mai puţine faţă de cele 401 unităţi vândute în septembrie 2007.

Pe lângă Seat, Porsche România mai importă şi mărcile Volkswagen, Skoda, Audi, Porsche, Bentley şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Începând de anul viitor, Porsche România va reprezenta oficial şi marca Lamborghini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici