Povestea celui mai puternic manager străin din România

"Încă îmi amintesc. Era 29 septembrie 2007. Am avut un eveniment în cadrul KazMunaiGaz şi în timpul acestui eveniment am fost invitaţi la cină. În timpul cinei, preşedintele KMG mi-a spus că să mă trimită în România.

30 afișări
Imaginea articolului Povestea celui mai puternic manager străin din România

Povestea celui mai puternic manager străin din România (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Exprimarea asta vine din sistemul sovietic: <there is an opinion>, noi, cei de aici de sus, toţi, suntem de părere că tu ar trebui să faci asta. Am primit cu plăcere; de obicei sunt o persoană destul de disciplinată."

Saduokhas Meraliyev, invitatul celei de a treia ediţii a MEET THE CEO, eveniment organizat de BUSINESS Magazin, zâmbeşte când îşi aminteşte cum a primit conducerea Rompetrol. Chiar dacă spune că "nu a avut de ales" când a primit postul, l-a primit cu placere.

Citeşte mai multe despre cel mai puternic manager străin din România pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici