Povestea celui mai tare român de la Nokia

"Chiar şi atunci când toată lumea din jur îşi închipuia că zburăm în România, eu am avut rezerve - nu am înţeles cum mediul de afaceri de aici poate zbura aşa de sus, într-un timp aîa de scurt", reflectează Răzvan Petrescu, country manager în cadrul Nokia România, care se caracterizează ca fiind un manager cu picioarele pe pământ şi cu o capacitate mare de adaptare. La 39 de ani, Petrescu este unul din oamenii de bază ai companiei, dezvoltând de-a lungul timpului afacerea Nokia în mai multe ţări din Europa.

31 afișări
Imaginea articolului Povestea celui mai tare român de la Nokia

Povestea celui mai tare român de la Nokia

"Consider că strategia mea nu este spectaculoasa; am ales să muncesc, să învăţ permanent din greşelile proprii, ale celor din jur şi nu în ultimul rând să absorb din experienţa şi cunostinţele colegilor mai experimentaţi din Nokia."

Citeşte mai multe despre povestea celui mai important român de la Nokia pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici