Preşedintele Gazprom şi ministrul rus al Energiei merg la Bruxelles

Preşedintele Gazprom, Aleksei Miller, şi ministrul rus al Energiei, Serghei Şmatko, efectuează luni o vizită la Bruxelles pentru negocieri ce vizează soluţionarea crizei gazului, au anunţat Gazprom şi agenţiile ruse.

17 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Gazprom şi ministrul rus al Energiei merg la Bruxelles

Preşedintele Gazprom, Aleksei Miller şi ministrul rus al Energiei, Serghei Şmatko

Miller, Şmatko, precum şi vicepremierul rus, Igor Secin, fac parte din această delegaţie, a precizat un purtător de cuvânt al Guvernului, citat de agenţiile ruse.

O sursă din cadrul Gazprom a confirmat că Miller se va deplasa la Bruxelles.

Miniştrii europeni ai Energiei se reunesc luni după-amiază, la Bruxelles, pentru a analiza actuala criză a gazelor, fie că aceasta se va încheia sau se va prelungi.

Citeşte şi:

Kievul semnează acordul, renunţând la clauza adiţională

Medvedev: Acordul privind tranzitul gazelor către Europa este nul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici