Previziuni ZF: 50 de tendinţe pentru 2012

Lansarea Logan 2 de către Renault şi intrarea în producţie în fabrica Ford de la Craiova a B-Max vor fi evenimentele de top în industrie anul acesta, când se mai aşteaptă finalizarea autostrăzii Bucureşti-Constanţa.

68 afișări
Imaginea articolului Previziuni ZF: 50 de tendinţe pentru 2012

Previziuni ZF: 50 de tendinţe pentru 2012 (Imagine: Shutterstock)

Întrebarea este dacă tensiunile din zona euro şi problemele băncilor nu vor devia economia de pe traseul revenirii început în 2011.

MACRO

Imobiliare & Infrastructură

  • Dezvoltatorii de malluri reîncep să construiască proiecte în Capitală: până la şase centre comerciale mari ar putea fi începute în 2012.

  • Mai aproape de munte şi de mare: vor fi finalizate autostrăzile Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Ploieşti.

  • Companiile vor reîncepe să semneze contracte de preînchiriere pentru birouri, ceea ce va duce la demararea unor noi proiecte.

  • Preţurile apartamentelor vor continua să scadă lent, cu 5%, ca urmare a unei stări de expectativă din partea cererii.

  • Piaţa construcţiilor va stagna în cel mai bun caz, statul fiind principalul motor al comenzilor.

Citeşte mai multe despre cele 50 de tendinţe pentru 2012 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici