Producătorii de maşini de lux promovează în SUA vânzările second hand

Producători de automobile de lux, precum BMW şi Lexus, care se confruntă pentru al doilea an cu declinul vânzărilor pe piaţa americană, încearcă să păstreze loialitatea cumpărătorilor şi să obţină marje avantajoase prin încurajarea achiziţiei de maşini second hand, transmite Bloomberg.

369 afișări
Imaginea articolului Producătorii de maşini de lux promovează în SUA vânzările second hand

BMW (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mercedes-Benz

Astfel, Lexus, Mercedes-Benz şi BMW încurajează cumpărătorii afectaţi de recesiune să economisească prin cumpărarea unor vehicule recondiţionate după expirarea contractelor de leasing.

Marjele realizate sunt apropiate de cele obţinute prin comercializarea automobilelor noi, iar tranzacţiile sunt profitabile şi pentru dealeri.

Vânzările de automobile de lux second hand certificate au crescut pe piaţa americană cu 4,7% în august, faţă de un declin de 31% în cazul maşinilor noi, potrivit companiei de cercetare a pieţei Autodata.

Lexus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici