Proiect rezidenţial construit de o firmă spaniolă şi un om de afaceri român. Cum va arăta Popa Nan 21, de 5 milioane de euro - FOTO

O asociere dintre o firmă spaniolă şi un om de afaceri român construiesc un proiect rezidenţial de 56 de apartamente în zona Popa Nan din Bucureşti, investiţie de peste 5 milioane de euro.

1104 afișări
Imaginea articolului Proiect rezidenţial construit de o firmă spaniolă şi un om de afaceri român. Cum va arăta Popa Nan 21, de 5 milioane de euro - FOTO

Proiect rezidenţial construit de o firmă spaniolă şi un om de afaceri român. Cum va arăta Popa Nan 21, de 5 milioane de euro (Imagine: popanan21.ro)

Lucrările la proiect, denumit Popa Nan 21, au început în toamna anului trecut, iar la finalul primei faze, în luna mai 2015, vor fi construite 32 de apartamente, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Proiectul va fi construit în doua faze, iar prima etapă presupune consolidarea şi modernizarea unei clădiri istorice, cu cinci etaje. În faza a II-a, va fi construit un nou imobil, astfel că proiectul va avea o suprafaţă desfăşurată de 6.000 metri pătraţi şi o investiţie totală care va depăşi 5 milioane de euro. Cele doua faze ale proiectului vor însuma 56 de apartamente.

Prima fază va cuprinde garsoniere, apartamente de 2, 3 şi 4 camere şi duplex-uri cu 2 camere.

Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Răzvan Ivănică şi firma Imomadrid, care este şi proprietarul terenului de 1.862 metri pătraţi, şi se adresează persoanelor cu venituri medii.

"Am început de luna aceasta campania de comunicare a proiectului, iar feedback-ul este foarte bun. Majoritatea celor care au vizitat proiectul şi-au exprimat interesul în continuarea discuţiilor. La momentul acesta mai mult de 10 apartamente sunt deja precontractate", a declarat, Răzvan Ivănică.

Pe termen lung, acest joint-venture mai are în plan şi alte proiecte în Bucuresti, precum un mic bloc pe strada Jean Luis Calderon cu aproximativ 3.200 metri pătraţi desfăşuraţi şi o investiţie de 3 milioane de euro, precum şi un bloc în zona Tineretului care însumează 8.000 metri pătraţi desfăşuraţi şi 8 milioane de euro investiţie.

"Toate aceste terenuri sunt în proprietatea unor investitori spanioli, a căror strategie o reprezintă preţurile accesibile pentru cumpărători, în zone rezidenţiale consolidate", se menţionează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici