Record pe piaţa luxului din România. Patru automobile noi Rolls-Royce, înmatriculate într-o lună. Preţul poate ajunge la 500.000 de euro

  • În aprilie s-au îmatriculat, în premieră, patru automobile noi Rolls-Royce.
  • In 2020 s-au înmatriculat într-un an întreg zece astfel de automobile
2149 afișări
Imaginea articolului Record pe piaţa luxului din România. Patru automobile noi Rolls-Royce, înmatriculate într-o lună. Preţul poate ajunge la 500.000 de euro

Foto: Profimedia

Înmatriculările de maşini de lux accelerează în 2021, iar în aprilie s-au îmatriculat în premieră patru automobile noi Rolls-Royce, relatează ZF.

Spre comparaţie, în 2020 s-au înmatriculat într-un an întreg zece astfel de automobile, iar în 2019 au fost înregistrate şase astfel de automobile, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Luna trecută, pe piaţa locală s-au îmatriculat două SUV-uri Rolls-Royce Cullinan, un Rolls-Royce Dawn, cabrioletul gamei şi o limuzină Phantom.

Preţul unui astfel de automobil porneşte de la circa 300.000 de euro cu TVA şi ajunge la peste 500.000 de euro, în funcţie de configuraţie. În România Automobile Bavaria, compania deţinută de Michael Schmidt, deţine un service Rolls-Royce, iar omul de afaceri român deţine în Germania un dealer al mărcii britanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
auto,
lux,
rolls-royce

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici