Remus Gabriel Lăpuşan este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transgaz

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale (SNTGN) Transgaz SA Mediaş a informat, pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) că, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie de luni, administratorii acesteia l-au ales pe Remus Gabriel Lăpuşan în funcţia de preşedinte al CA al companiei.

235 afișări
Imaginea articolului Remus Gabriel Lăpuşan este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transgaz

Remus Gabriel Lăpuşan este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transgaz

Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile art. 19 pct. 2.3 din Actul Constitutiv, actualizat la data de 27 noiembrie 2018 şi în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind Guvernanţa Corporativă a Întreprinderilor Publice.

SNTGN Transgaz SA Mediaş este operatorul tehnic al Sistemului Naţional de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură îndeplinirea strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale şi dispecerizarea gazelor naturale, precum şi cercetarea şi proiectarea în domeniul specific activităţii sale, cu respectarea cerinţelor legislaţiei europene şi naţionale, a standardelor de calitate, performanţă, mediu şi dezvoltare durabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici