Renault a început comercializarea modelului Sandero GPL în Franţa

Producătorul francez de automobile Renault a început să primească, de miercuri, comenzi în Franţa pentru modelul Dacia Sandero în versiune GPL (cu gaz petrolier lichefiat), la un preţ pornind de la 5.900 de euro, care include un bonus ecologic şi prima de casare, potrivit site-ului zonebourse.com.

25 afișări
Imaginea articolului Renault a început comercializarea modelului Sandero GPL în Franţa

Renault a început comercializarea modelului Sandero GPL în Franţa, preţul pornind de la 5.900 euro

Renault a precizat că preţul Dacia Sandero porneşte de la 8.900 de euro, dar că aplică un bonus ecologic de 2.000 de euro, precum şi prima de casare de 1.000 de euro.

Dacia Sandero GPL, cu motor de 1,4 litri, emite 135 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, ceea ce îi permite să beneficieze de o primă ecologică acordată vehiculelor care produc sub 140 de grame de emisii poluante.

Renault descrie Sandero GPL drept un vehicul economic atât la cumpărare cât şi ca utilizare, în condiţiile în care preţul gazului petrolier lichifiat este, în medie, de 0,66 euro pe litru.

Sandero GPL are o autonomie de 1.200 de kilometri.

Dacia va lansa modelul Sandero cu motor diesel în luna iunie, iar tot în vară va fi introdusă pe piaţa din România şi motorizarea de 1,2 litri pe Logan Sedan şi Sandero, a declarat, săptămâna trecută, directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont.

El a adăugat că introducerea în România a motorizărilor pe benzină adaptate la funcţionarea pe GPL pentru Sandero nu este o prioritate pentru Dacia, în Italia şi Germania existând o cerere mai mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici