Renault aduce acasa inginerii romani

Renault Technologie Roumanie (RTR) vrea să readucă în ţară mai multe zeci de ingineri români care au lucrat anterior în cadrul unor grupuri auto. Francezii au repatriat deja 10 ingineri care au activat în SUA, Italia sau Germania.

22 afișări
Imaginea articolului Renault aduce acasa inginerii romani

Renault aduce acasa inginerii romani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem oameni care se întorc acum în România, ingineri cu zeci de ani de experienţă. Sunt oameni care au lucrat ani de zile în companii precum Toyota, General Motors, Chrysler, şi care vor lucra pentru noi", a declarat Philippe Prevel, directorul general al RTR.

Citeşte mai multe despre repatrierea inginerilor români pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici