Retailerul de modă aşteptat de către toţi românii a început recrutările de personal

Retailerul irlandez de modă Primark, cunoscut la nivel european pentru preţurile sale foarte mici, se pregăteşte să intre şi pe piaţa locală. Astfel, compania a început încă de anul trecut recrutările de personal, pe listă fiind poziţia de director de dezvoltare.

953 afișări
Imaginea articolului Retailerul de modă aşteptat de către toţi românii a început recrutările de personal

Retailerul de modă aşteptat de către toţi românii a început recrutările de personal (Imagine: Ziarul Financiar)

Toţi retailerii încep operaţiunile pe piaţa locală cu recrutare de personal, iar ulterior după ce şi-au construit o echipă de management, încep căutările de spaţii.

Primark este prezent la nivel mondial pe opt pieţe, toate în Europa de Vest. Deşi nu este la fel de extins ca giganţii mondiali Inditex (proprietarul Zara) şi H&M, brandul Primark este cunoscut şi foarte popular în Occident, în state precum Marea Britanie sau Irlanda.

Compania s-a făcut cunoscută cu magazinele sale extrem de mari, cu zeci de mii de produse uneori întinse pe cinci sau şase etaje.

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici