Reţeaua hotelieră cu tarifele de 25 de euro pe noapte vine şi în România!

Grupul hotelier Golden Tulip va aduce în România, prin parteneriatul cu reţeaua hotelieră franceză Louvre Hotels, patru noi branduri clasificate la două şi trei stele, atacând astfel segmentele “buget” şi “economy”. Veştile bune nu se opresc aici, tarifele practicate de aceste hoteluri vor fi de 25-30 de euro/noapte, preţuri foarte mici faţă de cele aflate pe piaţă în momentul de faţă.

60 afișări
Imaginea articolului Reţeaua hotelieră cu tarifele de 25 de euro pe noapte vine şi în România!

Reţeaua hotelieră cu tarifele de 25 de euro pe noapte vine şi în România!(Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Vom intra in Romania cu patru noi mărci hoteliere ce vor targeta piaţa "buget" şi "economy". Hotelurile vor avea două şi trei stele, iar din punct de vedere al preţurilor media se va situa undeva la 25-30 de euro pe noapte. Am ales această variantă cu tarife joase pentru că vrem să creem soluţii consolidate şi nu câştiguri pe moment. Piaţa ospitalităţii de abia acum se aşează, după anii 2007 şi 2008 care au adus câştiguri semnificative pentru jucătorii din domeniu", a explicat pentru incont.ro Paul Mărăşoiu, director regional pentru România, Moldova şi Bulgaria al Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts.

Citeşte mai multe despre reţeaua hotelieră cu tarifele de 25 de euro pe noapte pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici