”Revoluţia fiscală”. O altă companie analizează posibilităţile de majorare a salariilor odată cu mutarea contribuţiilor sociale de la companie la angajaţi

Conducerea Nuclearelectrica analizează impactul transferului contribuţiilor sociale (CAS) de la angajator la angajaţi „şi, implicit, măsurile ce vor fi adoptate pentru a menţine şi pentru a creşte nivelul salarial actual al personalului”, se arată într-un comunicat al producătorului de energie.

1822 afișări
Imaginea articolului ”Revoluţia fiscală”. O altă companie analizează posibilităţile de majorare a salariilor odată cu mutarea contribuţiilor sociale de la companie la angajaţi

Nuclearelectrica analizează posibilităţile de majorare a salariilor odată cu mutarea CAS la angajaţi

„Conducerea SN Nuclearelectrica SA a avut discuţii proactive cu liderii sindicatelor reprezentative din industria nucleară, în care le-au fost comunicate intenţia de a analiza impactul transferului contribuţiilor sociale şi, implicit, măsurile ce vor fi adoptate pentru a menţine şi pentru a creşte nivelul salarial actual al personalului”, se arată în comunicat.

„Conducerea SN Nuclearelectrica SA va adopta o strategie compensatorie aplicabilă anului 2018 pe baza discuţiilor asigurătorii cu reprezentanţii sindicatelor din companie şi perspectivele de piaţă, prioritatea conducerii companiei fiind retenţia şi motivarea personalului din SN Nuclearelectrica SA, data fiind specificitatea şi complexitatea industriei nucleare şi necesitatea menţinerii personalului înalt calificat şi nivelului ridicat de securitate nucleară. Orice decizie/măsură cu impact asupra veniturilor angajaţilor companiei este invariabil comunicată de conducerea companiei direct către personalul companiei, dacă există astfel de situaţii”, menţionează Nuclearelectrica.

De asemenea, la nivelul societăţii „există o viziune strategică concretizată în decizii ale Consiliului de Administraţie privind importanţa resursei umane în menţinerea rezultatelor companiei, sens în care politicile şi măsurile de resurse umane, implicit pachetele salariale, sunt orientate către asigurarea acestui obiectiv strategic”.

Conducerea Nuclearelectrica precizează, totodată, că nu a comunicat angajaţilor companiei, nici reprezentanţilor liderilor de sindicat, imposibilitatea creşterii salariului brut şi nici iminenţa scăderii salariului net.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici