Romaero disponibilizează 200 de angajaţi în 2010

Romaero (RORX) va disponibiliza anul viitor până la 200 de angajaţi, cu anumite condiţii, potrivit programului de restructurare al companiei aprobat de Ministerul Economiei în AGA la 22 decembrie, care a decis şi refinanţarea unui credit primit de la Banca Transilvania.

104 afișări
Imaginea articolului Romaero disponibilizează 200 de angajaţi în 2010

Romaero disponibilizează 200 de angajaţi în 2010 (Imagine: www.romaero.com)

Instituţia controlează 51,9% din capitalul companiei, SIF Muntenia are 25,85% din acţiuni, iar Fondul Proprietatea 21% din titluri.

Programul de restructurare va fi implementat numai dacă, printre altele, nu vor fi afectate capacităţile de producţie pentru apărare, se va putea asigura service-ul în garanţie şi post garanţie pentru produsele livrate Ministerului Apărării Naţionale şi dacă sumele necesare pentru punerea în aplicare a măsurilor de restructurare se vor încadra în prevederile bugetului companiei.

"În măsura în care, din analiza de oportunitate vor fi evidenţiate şi alte propuneri concrete care să aibă drept efect îmbunătăţirea programului de restructurare pe termen scurt aprobat, acestea vor fi supuse aprobării conducerii Ministerului Economiei şi AGA şi vor modifica în consecinţă programul", se arată într-un comunicat al societăţii de reparaţii a aeronavelor remis Bursei de Valori Bucureşti.

Romaero are un capital social de 15,6 milioane de lei, divizat în 6,2 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 2,5 lei. Titlurile firmei au închis şedinţa de miercuri la un preţ de 20,5 lei pe acţiune, în scădere cu 18% faţă de referinţă. La acest preţ, capitalizarea firmei este de 128,04 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici