Românii, amatori de haine şi genţi de lux. Vănzările sunt în creştere

  • Hugo Boss a avut în China vânzări mai mari cu 30% în T1 2021, potrivit Reuters
  • Şi o platformă online de retail spune că segmentul de lux a crescut cu 30%
  • Genţile s-au vândut cel mai bine, mai spune reprezentantul platformei
278 afișări
Imaginea articolului Românii, amatori de haine şi genţi de lux. Vănzările sunt în creştere

Hugo Boss a avut în primul trimestru din 2021 vânzări mai mari cu aproape 30 de procente în China, iar compania a început cu dreptul şi al doilea trimestru din acest an, potrivit Reuters. Asta în ciuda faptului că mai multe brand-ul a avut unele probleme de imagine în ţara asiatică.

Angela este mereu atentă la hainele pe care le poartă. Spune că preferă hainele de la brand-uri de lux, chiar dacă sunt mai scumpe, pentru că diferenţa se vede în detalii, precum felul în care este executată cusătura.

„Sunt ca un fel de trendsetter. Întăi apar la brand-urile de lux şi după aceea, ulterior, le găsim şi pe piaţă, la brand-urile mass market”, explică Angela Stănescu,  iubitoare de modă.

„Arată foarte bine atunci când combinăm un accesoriu de lux - de exemplu, o curea pe care o putem achiziţiona la 300 de euro - 350 de euro. Arată foarte bine, mai ales dacă sunt şi detaliile destul de luxury, fashion”, crede ea.

Fashion-ul de lux se vinde bine şi în România. Raluca Radu, CEO-ul unei platforme de retail online de modă, spune că vânzările au crescut cu 30% pentru acest segment.

„În primul trimestru din 2021 s-a văzut o creştere foarte clară a segmentului de haine şi încălţăminte de lux. S-a văzut cel mai clar la acest început de an creşterea vânzărilor pe categoria de genţi”, adaugă Raluca Radu. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici