Românii au cheltuit peste 50 mil. euro, anul acesta, în Halkidiki

Aproximativ 100.000 de turişti români şi-au petrecut în acest an concediul în staţiuni din regiunea Halkidiki din Grecia, valoarea totală a cheltuielilor făcute de aceştia depăşind 50 milioane euro, a declarat preşedintele Asociaţiei Hotelurilor din Halkidiki, Gerasimos Bakogiannis.

1 afișare
Imaginea articolului Românii au cheltuit peste 50 mil. euro, anul acesta, în Halkidiki

Românii au cheltuit peste 50 mil. euro, anul acesta, în Halkidiki

"Anul acesta au sosit în Halkidiki circa 100.000 de turişti români care au cheltuit în medie circa 500 de euro pentru un sejur. Pentru anul viitor, estimăm o creştere cu circa 20% a numărului de turişti din România, ca urmare a serviciilor oferite în regiune, a apropierii geografice dintre cele două ţări şi nu în ultimul rând a preţurilor practicate în Halkidiki", a afirmat, joi seară, Bakogiannis, la o întâlnire a asociaţiilor de turism din România şi Halkidiki.

Reprezentantul hotelierilor greci a precizat că preţurile pachetelor turistice nu vor creşte semnificativ anul viitor, avansul urmând să fie cuprins între 2% şi 4%.

Regiunea Halkidiki ocupă primul loc în topul preferinţelor românilor care călătoresc în Grecia, cu o pondere de 25-35%, fiind urmată de Paralia Katerini, Creta, Rodhos şi Corfu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici