Românii cumpără case de vacanţă în Bulgaria profitând de reducerea preţurilor

Tineri de 35 de ani cumpără câte trei, patru apartamente pentru investiţie, iar bătrânii cu vârste de peste 60 de ani cumpără case de vacanţă pentru ei şi pentru copii, informează "Gândul".

53 afișări
Imaginea articolului Românii cumpără case de vacanţă în Bulgaria profitând de reducerea preţurilor

Românii cumpără case de vacanţă în Bulgaria profitând de reducerea preţurilor (Imagine: Gândul)

Aceştia sunt cumpărătorii români ai caselor de pe litoralul bulgăresc, care profită de preţurile mai mici comparativ cu anul trecut.

"Sunt mulţi dezvoltatori care oferă discount-uri de până la 35%, iar media este undeva la 20%. Pe litoral se construieşte foarte mult şi e concurenţă între dezvoltatori, care acceptă acum şi rate pe cinci ani fără dobândă, iar alţii cu 6 - 7% dobândă anuală", a declarat pentru "Gândul" Oxana Volkova, sales manager pentru piaţa româneacă a unei agenţii imobiliare din Bulgaria.

Citeşte mai multe despre piaţa imobiliară de pe litoralul bulgăresc pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici